ОБЛІК ВИРОБНИЧИХ ВІДХОДІВ ЯК ФАКТОР ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ - Замула, Ірина Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено та уточнено поняття “виробничі відходи”, розроблено їх класифікацію з метою відображення в бухгалтерському обліку. Розглянуто підходи щодо бухгалтерського відображення виробничих відходів та запропоновано методику їх обліку. Встановлено порядок розкриття інформації про наявність і рух виробничих відходів.