ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ НАДАННЯ ПОСЛУГ З БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Безручук, Світлана Леонідівна; Лайчук, Світлана Михайлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Наводиться критичний огляд переваг і недоліків надання послуг з бухгалтерського обліку спеціалізованими компаніями.