ДЕПОЗИТНА ПОЛІТИКА БАНКІВ УКРАЇНИ, ОБЛІК ДЕПОЗИТНИХ ОПЕРАЦІЙ - Черевик, Надія Володимирівна; Гуріна, Людмила Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено теоретичні та практичні засади депозитної політики банків України в умовах формування національної грошово-кредитної системи. Показана роль та місце депозитної політики банку в забезпеченні ефективності функціонування банківського інституту, її взаємозв'язок із стабільністю грошово-кредитного ринку в Україні.