ФОНДОВІ ІНДЕКСИ ЯК ОСНОВА РОЗКРИТТЯ ВЗАЄМОДІЇ ФОНДОВОГО РИНКУ ТА ВИРОБНИЧИХ ПІДПРИЄМСТВ - Синюгіна, Наталія Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Визначено важливість проведення аналізу взаємодії між виробничими підприємствами та фондовим ринком. Розглянуто основні вітчизняні фондові індекси з погляду розкриття взаємодії фондового ринку та виробничих підприємств. Наведено окремі статистичні дані щодо узагальнення динаміки основних вітчизняних фондових індексів. Окреслено напрямок визначення показників щодо проведення фінансового моніторингу з погляду взаємодії фондового ринку та виробничих підприємств.