РУХОМІСТЬ МАТЕРІАЛЬНИХ ТА ФІНАНСОВИХ РЕСУРСІВ ПІДПРИЄМСТВА ЯК ОСНОВА ВИЗНАЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНОЇ ПОТОКОВОЇ МОДЕЛІ ЇХ АНАЛІЗУ - Малахов, Валерій Андрійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Визначено важливість узагальнення взаємної узгодженості у динаміці руху матеріальних та фінансових ресурсів підприємства. Окреслено можливі методи аналізу змін рухомості матеріальних і фінансових ресурсів підприємства. Доведено доцільність використання в якості узагальнюючої ознаки для проведення аналізу руху матеріальних та фінансових ресурсів підприємства темпів зміни відповідних часових рядів даних. Запропоновано схему аналізу розривів між темпами зміни матеріальних і фінансових ресурсів підприємства.