ПРОБЛЕМНІ АСПЕКТИ ПОРУШЕНЬ В СФЕРІ ОПОДАТКУВАННЯ ТА ЗАХОДИ ЩОДО ЇХ ВИЯВЛЕННЯ - Лебедзевич, Яна Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Висвітлено основні причини, які сприяють податковим правопорушенням, розглянуто основні види порушень податкового законодавства та запропоновано заходи щодо упередження використання схем ухилення від оподаткування та мінімізації податкових зобов’язань платниками податків.