ВПЛИВ ФАКТОРІВ ВНУТРІШНЬОГО ТА ЗОВНІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА НА АКТИВІЗАЦІЮ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ - Троян, Аліна Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Наведено підходи до управління розвитком підприємств, які базуються на статистичних методах та забезпечують обґрунтований аналіз, прогноз та оцінку факторних ознак і перспектив господарського розвитку.