ЗАХОДИ ЩОДО ВИЯВЛЕННЯ, КІЛЬКІСНОГО ВИМІРЮВАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ РЕЗЕРВІВ ЗАБЕЗПЕЧЕНОСТІ ВИРОБНИЧИМИ ЗАПАСАМИ ТА ЕФЕКТИВНОГО ЇХ ВИКОРИСТАННЯ - Одінцова, Лариса Миколаївна; Дворецькова, Тетяна Вікторівна; Красій, Анна Олегівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто основні методи, які слід використовувати при проведенні аудиту за напрямом виявлення, кількісного вимірювання та реалізації резервів забезпеченості виробничими запасами та ефективного їх використання.