ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ СИРОВИННИХ ЗОН В КРУПНОТОВАРНИХ АГРОФОРМУВАННЯХ - Науменко, Вікторія Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядаються організаційно-економічні засади та методика формування сировинних зон в крупно товарних агроформуваннях молочного напряму.