ПЛАНУВАННЯ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ НА ПРОМИСЛОВОМУ ПІДПРИЄМСТВІ - Філозоп, О. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто основні завдання та етапи складання плану та програми внутрішнього аудиту.