АНАЛІЗ ПРОБЛЕМНИХ ПИТАНЬ ОБЛІКОВОГО ВІДОБРАЖЕННЯ ОПЕРАЦІЙ З ОБЛІГАЦІЯМИ В НАУКОВІЙ ЛІТЕРАТУРІ - Рудейчук, Світлана Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проведено аналіз публікацій, присвячених питанням обліку, аналізу та контролю операцій з облігаціями, виявлено проблемні питання, що виникають в процесі відображення операцій з облігаціями в системі бухгалтерського обліку та надано пропозиції щодо їх вирішення.