ОБЛІКОВЕ ВІДОБРАЖЕННЯ ФАКТІВ ПОРУШЕННЯ ДОГОВІРНИХ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ - Пономаренко, Оксана Григорівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Уточнено теоретико-методичні основи способів розрахунку санкцій за фактами невиконання господарських договорів, запропоновано порядок облікового відображення неустойки.