ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ: КОМПОНЕНТИ МЕТОДИКИ - Пархоменко, В. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проведено критичну оцінку змістовного наповнення компонентів економічного аналізу якості продукції та їх практичного використання в діяльності підприємств машинобудівної галузі.