ПРЕТЕНЗІЯ ЯК СПОСІБ ДОСУДОВОГО ВРЕГУЛЮВАННЯ ГОСПОДАРСЬКОГО СПОРУ - Кузьмін, Денис Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Претензійна робота відіграє важливу роль в організації та веденні бухгалтерського обліку. На невеликих підприємствах цю функцію виконують бухгалтери. Автор показав можливості врегулювання спорів у досудовому порядку.