КОНЦЕПТУАЛЬНІ ОСНОВИ СИСТЕМИ КОНТРОЛІНГУ - Брохун, Наталія Степанівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Здійснено огляд мети, цілей, функцій, завдань та предмету системи контролінгу. Доведено, що контролінг є повноцінною цілісною складною системою.