ДОХОД ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВА: ПІДХОДИ ЩОДО ЙОГО ВИЗНАЧЕННЯ ТА ОЦІНЮВАННЯ - Бірюченко, Світлана Юріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Представлено суть та значення доходу персоналу підприємства на макро- та мікрорівні, здійснено порівняння даної категорії з заробітною платою та дано змістовно обґрунтоване визначення.