ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОБЛІКУ ЗАСОБІВ ІНДИВІДУАЛІЗАЦІЇ ЯК НЕМАТЕРІАЛЬНИХ АКТИВІВ: ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ1 - Біляченко, Олена Леонідівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто трактування терміну “засоби індивідуалізації” та види об’єктів права інтелектуальної власності (ОПІВ), що відносяться до даної групи активів; проведено порівняльний аналіз нематеріальних активів, ОПІВ та засобів індивідуалізації на основі чого визначено їх спільні та відмінні риси; запропоновано удосконалити чинне законодавство у частині обліку засобів індивідуалізації, створених власними силами підприємства.