СИСТЕМА ПОКАЗНИКІВ СТАТИСТИКИ ТУРИЗМУ - Колесник, Ольга Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Удосконалено та систематизовано систему показників для потреб статистичного аналізу туристичної діяльності, визначено порядок їх розрахунку.