КРИТИЧНИЙ АНАЛІЗ АЛЬТЕРНАТИВНИХ МЕТОДИК БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ОПЕРАЦІЙ З ПОХІДНИМИ ФІНАНСОВИМИ ІНСТРУМЕНТАМИ - Здреник, Василь Степанович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто існуючі варіанти відображення на рахунках бухгалтерського обліку операцій з похідними фінансовими інструментами. Піддано критичній оцінці методи, висвітлені різними науковцями.