ПРОБЛЕМЫ НАЛОГОВОЙ РЕФОРМЫ В СЕЛЬСКОМ ХОЗЯЙСТВЕ В УСЛОВИЯХ КРИЗИСА - Аль-Иббини, Омран Ахмад Мохаммад («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розкрито основні проблеми реформування податкових систем, які використовуються в сільському господарстві. Уточнено завдання і обґрунтовуються заходи щодо вдосконалення податкових систем. Запропоновано можливості по пом'якшення впливу фінансово-економічної кризи на стан сільськогосподарської галузі за допомогою підвищення гнучкості податкової політики.