МОДЕРНІЗАЦІЯ ЕКОНОМІКИ: ТЕХНОЛОГІЧНО-СТРУКТУРНИЙ АСПЕКТ - Бужимська, Катерина Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядаються технологічні зміни та структурні трансформації економіки України як складові економічної модернізації.