ПАСИВИ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ВАРТІСТЬ БАНКУ - Яцюта, Андрій Валерійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Відзначено, що нині, в практичній діяльності важливе місце відводиться впливу пасивів на формування вартості банку, але серед вітчизняних та зарубіжних вчених та практиків-економістів це питання вивчене не достатньо глибоко. Автор проводить аналіз факторів під впливом яких відбувається процес формування вартості банку. Визначається тіснота зв'язку між вартістю банку, та пасивами при цьому автор особливу увагу приділяє аналізу впливу на вартість банку основних складових його пасивів.