ТРАНСАКЦІЙНІ ВИТРАТИ ПРИ ВХОДІ ПІДПРИЄМСТВА НА РИНОК: ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТ - Ющак, Жанна Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Визначено трансакційні витрати, пов’язані з реєстрацією підприємства та подоланням адміністративних бар’єрів входу підприємства на ринок. Показано зв’язок між групами трансакційних витрат та рахунками бухгалтерського обліку, на яких такі витрати відображаються.