АНАЛІЗ РИЗИКУ ВТРАТИ ПРИБУТКУ І БЕЗПЕКИ В ОПЕРАЦІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Щехорський, Анатолій Йосипович; Рудківський, Олег Анатолійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проведено комплексний аналіз ризику втрати прибутку в операційній діяльності підприємства.