АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ОЦІНКИ В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ - Супрунова, Ірина Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Виявлено проблемні питання оцінки в бухгалтерському обліку, здійснено критичний аналіз та систематизовано виявлені напрями дослідження на основі проведення бібліографічного дослідження наукових і спеціалізованих видань економічного спрямування.