АВС-КАЛЬКУЛЮВАННЯ - Скрипник, М. І. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджується поняття методу АВС-калькулювання, виявлено проблему щодо перекладу даного терміну в економічній літературі, розглянуто його сутність, характерні особливості, переваги та недоліки у порівнянні з іншими методами калькулювання.