ПРОБЛЕМИ ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДИК АНАЛІЗУ ФІНАНСОВОГО СТАНУ В ДІЯЛЬНОСТІ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ - Райковська, Інна Тадеушівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Здійснено критичний огляд методичних рекомендацій з аналізу фінансового стану суб’єкта господарювання, розглянуто проблемні питання та виділено напрями їх вирішення щодо застосування методик фінансового аналізу на вітчизняних промислових підприємствах.