УПРАВЛІНСЬКИЙ ОБЛІК В УМОВАХ ДИВЕРСИФІКАЦІЇ - Предко, І. Ю. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено питання управлінського обліку в умовах диверсифікації. Визначено процес становлення управлінського обліку та розглянуто організацію управлінського обліку в умовах диверсифікації.