ОБЛІКОВА ПОЛІТИКА ГОЛОВНИХ РОЗПОРЯДНИКІВ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ - Попадюха, Наталія («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Визначено зміст та особливості облікової політики розпорядників бюджетних коштів.