ПІДХОДИ ДО СТРУКТУРНОЇ ПОБУДОВИ НАВЧАЛЬНИХ ПОСІБНИКІВ З КУРСУ “СУДОВО-БУХГАЛТЕРСЬКА ЕКСПЕРТИЗА” - Петренко, Наталія Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проведено критичну оцінку змістовного наповнення навчальних посібників з питань судово-бухгалтерських експертиз та наведено пропозиції щодо удосконалення їх структурної побудови.