НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ВІДНОСИН У СФЕРІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ - Пархоменко, Валерій Миколайович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто нормативне регулювання у сфері забезпечення та гарантування якості продукції з метою ідентифікації проблем у даній галузі.