ПІДХОДИ ДО МЕТОДИКИ МАРЖИНАЛЬНОГО АНАЛІЗУ В НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ - Назаренко, Тетяна Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано підходи науковців щодо методики здійснення маржинального аналізу.