ПРОБЛЕМИ ОБЛІКУ АМОРТИЗАЦІЇ В УКРАЇНІ ТА ШЛЯХИ ПОДОЛАННЯ - Мех, Ярослав Васильович; Федоронько, Наталія Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто основні проблеми амортизаційної політики в Україні та визначено шляхи вирішення проблем нарахування та облікового відображення амортизації.