ПРОЦЕС ПРИДБАННЯ ЯК СКЛАДОВА КРУГООБОРОТУ КАПІТАЛУ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ - Кузьмін, Денис Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено місце процесу придбання в кругообороті капіталу в умовах глобалізації.