МАТЕРІАЛЬНА ШКОДА ЯК ЕКОНОМІЧНА КАТЕГОРІЯ - Кузьмін, Дмитро Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядається поняття майнової шкоди через призму вимірників бухгалтерського обліку та трудових відносин.