ВАЛОВИЙ ДОХІД: ПРОБЛЕМИ ТРАКТУВАННЯ - Борисейко, Юлія Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто визначення поняття “валового доходу” та проведено аналіз підходів до трактування даного поняття.