ПРИНЦИПИ ФОРМУВАННЯ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ НА ПІДПРИЄМСТВАХ УКРАЇНИ ТА ЗА КОРДОНОМ - Андрієнко, Віта Олександрівна; Тютюнник, Петро Семенович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто основні принципи складання та подання фінансової звітності, що встановлені в Україні на законодавчому рівні; проводить порівняння їх з принципами міжнародних стандартів фінансової звітності та GAAP.