ОСОБЛИВОСТІ ОПОДАТКУВАННЯ ЕКСПОРТУ ПОСЛУГ ТИПУ “ІНЖИНІРИНГ” - Федькевич, Наталія Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено особливості оподаткування податком на додану вартість операцій з експорту послуг типу “інжиніринг”, пов’язаних з технологічними комплексами з транспортування нафти і газу.