ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТНИХ СТРАТЕГІЙ СТРАХОВИХ КОМПАНІЙ НА БАЗІ КОНКУРЕНТНИХ ПЕРЕВАГ - Кравчук, Г. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто процес формування конкурентних стратегій страховиків на основі співвідношення їх конкурентних переваг обумовлених зовнішніми та внутрішніми факторами.