МАТРИЧНИЙ ПІДХІД ДО ВИЗНАЧЕННЯ РЕГУЛЮЮЧОГО ВПЛИВУ ПОДАТКОВОГО НАВАНТАЖЕННЯ НА ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНУ ДІЯЛЬНІСТЬ СУБ’ЄКТУ ГОСПОДАРЮВАННЯ - Васюренко, Володимир Олександрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розкрито важливість обґрунтування та прийняття відповідної послідовності дій у сфері зовнішньоекономічної діяльності суб’єктів господарювання. Узагальнено основні положення щодо визначення регулюючого впливу важелів фінансового регулювання ЗЕД. Запропоновано підхід щодо визначення регулюючого впливу податкового навантаження на зовнішньоекономічну діяльність суб’єкту господарювання.