РОЗВИТОК ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В КАРПАТСЬКОМУ РЕГІОНІ - Рошко, Н. Б. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розкрито особливості туристичного бізнесу як виду діяльності з високою рентабельністю, обґрунтовано потенціал туризму в Україні. Розкрито розвиток туризму у Карпатському регіоні, наведено показники діяльності суб’єктів туристичної діяльності.