ЗЕМЕЛЬНА РЕНТА У ДИСЕРТАЦІЙНИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ УКРАЇНСЬКИХ ТА РОСІЙСЬКИХ ВЧЕНИХ АБО ВІДСУТНІСТЬ НЕОБХІДНОГО - Остапчук, Тетяна Петрівна; Мельник, Світлана Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано здобутки вітчизняних та російських вчених у вирішенні проблем, що стосуються земельної ренти.