УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПРОДУКЦІЇ - Карпюк, Валентин Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Узагальнено дослідження науковців, які в своїх працях аналізували проблеми дефініції “управління конкурентоспроможністю продукції”, наведено основні підходи її тлумачення та відображено власне визначення щодо окресленої проблеми. Розкрито модель управління конкурентоспроможністю продукції, основні її складові та структурні елементи.