УДОСКОНАЛЕННЯ ВІДОБРАЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ФОРМУВАННЯ ФІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІВ У РЕГІСТРАХ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Цвєтнова, Оксана Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проведено аналіз порядку відображення інформації про фінансові результати при журнальній формі обліку та визначено шляхи удосконалення існуючої методики.