МЕТОДИКА СУДОВО-БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ЕКСПЕРТИЗИ: ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ - Федчишина, Віоллета Віталіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано підходи науковців до трактування поняття “методика судово-бухгалтерської експертизи” та розглянута класифікація методів судово-бухгалтерської експертизи в науковій та навчально-методичній літературі.