ДОБАВЛЕНА ТА ДОДАНА ВАРТІСТЬ: СУТНІСТЬ ТА ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК ПОНЯТЬ В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ - Уллубієва, Каріна Касумбеківна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто поняття “додаткова вартість” та “додана вартість”, порядок їх формування та визначено взаємозв’язок даних понять з метою усунення неузгодженості в термінології бухгалтерського обліку.