ПОКУПЕЦЬ І ЗАМОВНИК: СПІЛЬНЕ І ВІДМІННЕ - Сливка, Ярослава Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано зміст понять “покупець” та “замовник”, обґрунтовано їх відмінність.