СУТНІСТЬ КОНВЕРТОВАНИХ ОБЛІГАЦІЙ: ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТ - Рудейчук, Світлана Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядається сутність конвертованих облігацій для цілей відображення їх на рахунках бухгалтерського обліку.