ВИТРАТИ ЯК ОБ’ЄКТ ОБЛІКУ ТА ЇХ МІСЦЕ В СИСТЕМІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Радченко, К. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянено сутність витрат як об’єкту обліку, їх місце в системі бухгалтерського обліку. Досліджено підходи до класифікації витрат. розкрито та обґрунтовано методи калькуляції собівартості продукції.