АНАЛІЗ ДИНАМІКИ КОРПОРАТИВНИХ ПРАВ УЧАСНИКІВ: ПРОГНОСТИЧНИЙ ПІДХІД - Поліщук, Ірина Романівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено підходи науковців до методичних аспектів аналізу фінансового стану, розроблено методику прогнозування розміру корпоративних прав учасників залежно від зміни фінансового стану для товариств з обмеженою відповідальністю.